10.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Αφροδίτη Αδάμη η Ελληνίδα γιατρός που άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans!

-

Δημοφιλή

Aπό τα νοσοκομεία, στις ερωτικές σκηνές

To όνομά της έκανε «θόρυβο» όταν, πριν από εφτά χρόνια, είχε αποφασίσει να αφήσει την ιατρική για να γίνει ηθοποιός αισθησιακών ταινιών!

Τότε, το 2016, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» η Αφροδίτη Αδάμη είχε στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας! Μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso», μέχρι και η «κλειδαρότρυπα» τηλεοπτικών εκπομπών μπήκε στη ζωή της, με το πρόσωπό της να παίζει στη μικρή οθόνη. Η περίπτωσή της, άλλωστε, ήταν μοναδική στα ελληνικά χρονικά! Μια πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών να εισβάλλει στα γυρίσματα αισθησιακών ταινιών.

Από τότε κάποια πράγματα άλλαξαν: Παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και άφησε πίσω της τις ερωτικές ταινίες, ασκώντας για τρία χρόνια το επάγγελμά της ως ειδικευόμενη παιδίατρος. Μάλιστα, όσοι τη γνώριζαν ήξεραν πως εργάζεται στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, προσφέροντας κι εκείνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τα χίλια προβλήματα και τις παθογένειές του.

Όλα αυτά όμως μέχρι που πληροφορηθήκαμε πως η ίδια πριν από έναν χρόνο πέταξε ξανά την ιατρική ρόμπα επιστρέφοντας σε έναν γνώριμό της κόσμο, αυτόν των αισθήσεων! Έτσι αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι έχει συμβεί! Και όταν της μιλήσαμε, η Αφροδίτη Αδάμη ήταν καταπέλτης για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξαπολύοντας κατηγορώ στους ιθύνοντες, που απαξιούν και τους ειδικευόμενους γιατρούς, που δίνουν καθημερινή μάχη με μισθούς εξευτελιστικούς σε σχέση με την προσφορά τους κάτω από συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε!

Αυτός ήταν ο λόγος που την έκανε να επιστρέψει στις αισθησιακές ταινίες, προκειμένου να βιοπορίζεται! «Είχα σταματήσει τις αισθησιακές ταινίες, γιατί παντρεύτηκα, έκανα δύο παιδιά και ο πρώην σύζυγός μου δεν ήθελε να παίζω» μας λέει και συνεχίζει: «Ετσι, λοιπόν, ασχολήθηκα με το κύριο επάγγελμά μου, που είναι η ιατρική. Εκανα το αγροτικό μου στα νοσοκομεία της Σαντορίνης, στη Σύρο, στην Ιο και στην Ανάφη. Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας ήμουν για δύο χρόνια ειδικευόμενη παιδίατρος, όμως παραιτήθηκα πριν από έναν χρόνο, για πολλούς λόγους. Οταν χώρισα, έμεινα μόνη μου με δύο παιδιά. Στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας δεν ήταν καλές οι συνθήκες εργασίας.

Δεν ήταν καλή η εκπαίδευση των ειδικευομένων, τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και αναγκαζόμουν να αφήνω τα δύο μου παιδιά, που μεγαλώνω, μόνα τους για πολλά βράδια όταν έκανα εφημερίες. Έπρεπε από τα χρήματα που θα έπαιρνα από την εφημερία να τα δίνω σε κάποια γυναίκα για να φυλάει τα παιδιά μου. Οι μισθοί των γιατρών που δουλεύουν σε κρατικά νοσοκομεία, κυρίως των ειδικευομένων, δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ευθύνης, της προσφοράς και των αντίξοων συνθηκών. Έτσι οι λόγοι που αποφάσισα να παραιτηθώ ήταν οικονομικοί και βιοποριστικοί! Τότε ήταν που αποφάσισα να κάνω show στο strip club Kinky Opera, στη Συγγρού, και πριν από έναν μήνα να ανοίξω λογαριασμό στο OnlyFans» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso».

Καυτή προσωπική ζωή

Συνεχίζοντας την αφήγησή της είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το περιεχόμενο στην ερωτική πλατφόρμα που κάνει πάταγο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο: «Αυτήν τη στιγμή έχω περίπου 400 ακόλου%BLS����

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήPorn StarsΑφροδίτη Αδάμη η Ελληνίδα γιατρός που άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans!
spot_img