22.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανάδρομη Αφροδίτη τετράγωνο με τον Ουρανό

-

Δημοφιλή

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στις 9 Αυγούστου

Στις 9 Αυγούστου θα βιώσουμε σε αστρολογικό επίπεδο μία από τις δύσκολες ημέρες του Αυγούστου, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.
Ο Ταύρος, ο Σκορπιός, ο Λέων και ο Υδροχόος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πώς ενεργούν και αντιδρούν. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μάς καλεί να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν, ενώ άλλοι μπορεί να σκεφτούν να ξαναβρεθούν μαζί με τον πρώην τους. Στις 9 Αυγούστου θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και εργασιακές. Πολλοί άνθρωποι θα εκπλαγούν από πράγματα όπως χωρισμούς και τερματισμό συνεργασιών. Ας δούμε αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:

Ταύρος
Πολλοί Ταύροι θα νιώσουν μια μεγάλη συναισθηματική απόσταση από τον σύντροφό τους. Το κλίμα είναι ψυχρό και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα κλονίσει την σχέση τους. Είναι επίσης πιθανό να προκύψει μια ξαφνική συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα ταράξει τα νερά.

Λέων
Το κλίμα μέσα στη σχέση δεν θα είναι ρόδινο. Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις θα φέρουν αναστάτωση και ίσως θελήσουν κάποιοι Λέοντες περισσότερο χρόνο με τον εαυτό τους. Η όψη ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί τσακωμούς για ψύλλου πήδημα.

Σκορπιός
Στις 9 Αυγούστου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα ταράξει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση των Σκορπιών και κάποιοι θα νιώσουν ότι απομακρύνονται από τον σύντροφό τους. Ένταση, θυμός και τσακωμοί χωρίς ουσιαστικό λόγο θα είναι στο προσκήνιο.

Υδροχόος
Υδροχόοι, που είναι σε σχέση μπορεί να χωρίσουν, ενώ οι ελεύθεροι Υδροχόοι μπορεί να γνωρίσουν κάτι νέο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι Υδροχόοι θα καταλάβουν τι είδους σχέσεις θέλουν και θα απαλλαγούν από άτομα που τους κάνουν να νιώθουν άσχημα.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήHot NewsΑνάδρομη Αφροδίτη τετράγωνο με τον Ουρανό
Aggelies Sex logo
Seeme Baby logo
spot_img