17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Κιοσέ, η Dua Lipa της Ελλάδας

-

Δημοφιλή

Το μοντέλο από την Αλβανία που... σαρώνει την νυχτερινή Αθήνα

Η Ιωάννα Κιοσέ είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και σήμερα ζει στην Αθήνα. Είναι 24 ετών και εργάζεται ως μοντέλο. Πρόπερσι, η Ιωάννα κέρδισε τους τίτλους Μις Αλβανία και Μις Κόσμος Αλβανία 2021.

Μπορεί ο πλανήτης να γνωρίζει την Dua Lipa, ως την πιο γνωστή γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, μιας και έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλέον κερδίζει διεθνή αναγνώριση, εμείς όμως εδώ έχουμε την δική μας νέα στάρ που έρχεται απο την Αλβανία και είναι η Ιωάννα Κιοσέ που έχει ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα!

Στόχος της είναι να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχει το ταλέντο και την ικανότητα να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Το μοντέλο από την Αλβανία λατρεύει το καλοκαίρι και ειδικά το περασμένο που έκανε διακοπές στη Σύρο, κατάφερε με τις φωτογραφίες της με μαγιό να μας αναστατώσει μέσα από το Instagram

Όπως θα δείτε και εσείς η Ιωάννα Κιοσέ δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, ειδικά όταν ποζάρει με μαγιό ή κυκλοφορεί στη νυχτερινή Αθήνα

Ιωάννα Κιοσέ Dua LipaΙωάννα Κιοσέ Dua Lipa

Ιωάννα Κιοσέ Dua Lipa

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήSexy GirlsΙωάννα Κιοσέ, η Dua Lipa της Ελλάδας
spot_img