15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

-

Δημοφιλή

Είναι ολόιδια η Δούκισσα Νομικού

Ερωτευμένος είναι ο Κώστας Καραφώτης και μάλιστα με μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία, η οποία ναι μεν είναι καλλιτέχνις, όχι όμως τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Κάτια-Νανά Μάνου, η οποία κατάγεται από τον ίδιο τόπο με τον Κώστα Καραφώτη, τα Τρίκαλα, και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Η νεαρή ξανθιά καλλονή είναι εδώ και επτά μήνες ζευγάρι με τον τραγουδιστή, ο οποίος φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κώστας Καραφώτης Κάτια-Νανά Μάνου

Επέλεγαν μαζί για τις εξόδους τους μέρη όπου γνώριζαν ότι δεν θα έρθουν τετ α τετ με φωτογραφικούς φακούς και κάμερες, ενώ φρόντιζαν πάντα να κρατούν διακριτική την παρουσία τους όπου και αν πήγαιναν. Το μυστικό τους όμως αποκαλύφθηκε, όπως και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν ήδη κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, που ήταν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real news», η Κάτια-Νανά Μάνου, εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήCelebrities NewsΚώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος
spot_img