17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάκης Δερμάτης – Αποκλειστική συνέντευξη στο Scandalo.gr

-

Δημοφιλή

Τι μας ειπε ο γνωστός ηθοποιός

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Σάκης Δερμάτης απο την Εταιρεία Ερωτικών Ταινιών Sugarbabes στο Scandalo

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τις ερωτικές ταινίες;

-Όπως σε κάθε συζήτηση παρέας λυκειόπαιδων έτσι κ στη δική μου είχε τεθεί το ερώτημα “για πόσα έπαιζες σε τσόντα;” . Παίζει να ήμουν ο μόνος που απάντησε ότι θα το έκανε κ το ενοούσα από τότε. Δεν υπήρχαν ποτέ ταμπού στη φιλοσοφία ζωής μου. Οπότε όταν μου προτάθηκε δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη. Δέχτηκα με το που συμφωνήσαμε στο πως θα ενταχθώ στο SugarBabes με την Ίννα και τον Τεό.

– Ηταν οπως το περίμενες ? Σε ξάφνιασε κάτι οταν ειδες πως εχουν τα πράγματα εκ των έσω?

-Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα μιας και έχω ξαναδουλέψει μπροστά σε φώτα και κάμερες. Δεν ήθελε και πολλή φαντασία. Η Ίννα κ ο Τεό μάλιστα με κάλεσαν στα backstage ενός γυρίσματος πριν γυρίσω τη πρώτη μου ταινία για να το δω και να ’χω μια ιδέα όσον αφορά το πως λειτουργεί η βιομηχανία.

– Δουλεύεις και σε άλλο τομέα της ερωτικής βιομηχανίας? Αν ναι σε ποιον ? Onlyfans – καμερες- στριπ κλπ

-Έχω το Onlyfans μου στο οποίο ανεβάζω κυρίως Solo υλικό μιας και το κοινό μου ειναι σχεδόν αποκλειστικά gay άντρες και δεν προτιμούν το υλικό με γυναίκες.

– Πέρα απ’ το πορνό και το onlyfans ασχολείσαι με κάτι άλλο επαγγελματικά;

-Σαφώς! I’m a man of many talents, χαχαχα. Έχω την επιχείρηση μου, το site μου Philstrife.gr όπου πουλάω συμπληρώματα διατροφής που βοηθάνε τον κόσμο να αποκτήσει το σώμα που θελει και αθλητικο ρουχισμό! Παράλληλα έχω και το κανάλι μου στο YouTube//@philstrife οπου δίνω συμβουλές γυμναστικής και διατροφής!

– Ποια ήταν η αντίδραση του οικογενειακού σου και κοινωνικού σου περίγυρου;

-Κανείς δεν ξαφνιάστηκε,επειδή με ξέρουν καλά χαχαχαχα.Άλλωστε και χρόνια πριν,νομιζω το 2016 που πάλι είχα επικοινωνία με μια εταιρεία παραγωγής τους είχα ενημερώσει,απλα τότε δεν έκατσε.

– Υπάρχει αρκετός κόσμος που απορεί αν οι πορνοστάρ παίρνουν “βοηθήματα” πριν τα γυρίσματα, αληθεύει κάτι τέτοιο; Ποια ή εμπειρία σου; Εσύ χρησιμοποιείς κάτι πριν τα γυρίσματα;

– Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι για άλλους.Δεν είναι φήμες,ούτε αστικός μύθος. Προφανώς το setup του γυρίσματος δεν σε βάζει στο mood για sex όσο και αν σ’αρέσει η παρτενέρ,βλέπεις ειναι οι συνθήκες τέτοιες που αναγκαστικά χρειάζεσαι όσο περισσότερη βοήθεια γίνεται για να μην “κρεμάσεις” τους πάντες που εμπλέκονται και στο τέλος δε βγει το γύρισμα(συνεργείο,παρτενέρ,εταιρεία κλπ).Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ενα συγκεκριμένο φάρμακο αλλά δεν θα αναφέρω την επωνυμία ούτε τη δραστική ουσία για να μην επηρεάσω κάποιον αναγνώστη έστω και έμμεσα να αρχίσει τη χρήση καθώς κ εγώ ο ίδιος δεν χρησιμοποιούσα και ούτε θα χρησιμοποιήσω στη προσωπική μου ζωή ποτέ.Απ’ την άλλη δε θα κρύψω βέβαια τη χρήση που κάνω για επαγγελματικούς λόγους. Αν κάποιος θέλει να βελτιώσει τη σεξουαλική του επίδοση,τις στύσεις του αλλα και να αυξήσει με φυσικό τρόπο τη λίμπιντο και τη τεστοστερόνη του έχω φτιάξει ένα πακέτο το οποίο μπορεί να βρει στο site μου. Δεν το ονομασα τυχαια “The PornStar pack” χαχαχα.

– Μέχρι στιγμής σε πόσες ταινίες έχεις παίξει, ποιες ξεχωρίζεις και γιατί;

-Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ναι γύρω στις 21-22. Αυτές που ξεχωρίζω είναι η Hardcore Χριστουγεννιάτικη με την Lila Evance γιατί το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο, Ο Τεό μάλιστα μας είχε πει πως δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη Ελληνική. Μια άλλη που ξεχωρίζω είναι μια που γύρισα στη Κύπρο με την Misha Maver, τη ξεχωρίζω επειδή ηταν αισθητή η διαφορά στον επαγγελματισμό που είχε και το πόσο γρήγορα και εύκολα βγήκε το γύρισμα.

– Ποιο στοιχείο σου θεωρείς ότι σε κάνει και ξεχωρίζεις στις ερωτικές ταινίες;

-Σίγουρα η επίδοση μου καθώς είμαι πολύ αθλητικός με ιδιαίτερα υψηλή αντοχή και δύναμη.Ο Τεό πριν από συγκεκριμένα γυρίσματα μ’ έχει πάρει τηλέφωνο να μου πει μεταξύ σοβαρού και αστείου “ήρεμα με την συγκεκριμένη,δε θέλω να μου την τρομάξεις” χαχαχα. Από ‘κει και πέρα το σώμα μου θεωρώ ότι ξεχωρίζει καθώς προσέχω τα πάντα και είμαι σε φόρμα 12 μήνες τον χρόνο.

– Τι σου αρέσει σε μια γυνάικα , στην πραγματική ζωή, τι προσέχεις πάνω της? και τι σου τραβαει την προσοχή σε μία συμπρωταγωνίστρια σου?

-Σε μια γυναίκα κοιτάω συγκεκριμένα σημεία μ αυτή τη σειρά : Κώλο -> Σχήμα σώματος , στενή μέση, πιο φαρδιά λεκάνη -> πρόσωπο -> χρώμα μαλλιού -> βυζιά. Στις ταινίες δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει κ πολύ, αρκεί να είναι γυναίκα και όχι υπερβολικά μικρότερη μου, να ‘ναι γεννημένη το αργότερο το 2000 χαχαχα.

– Υπάρχει αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο έξω στον δρόμο? Τι σου λένε συνήθως; Πως το αντιμετωπίζεις;

-Ναι,αλλά αυτό υπήρχε και πριν το πορνό επειδή έχω κάνει και το πέρασμά μου απ την τηλεόραση. Δεν λένε κάτι συγκεκριμένο. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι πάντως, νιώθω ότι δεν σέβονται την ιδιωτικότητα μου.

– Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου ως πορνοστάρ; και ποιες σαν ανθρωπος

-Δεν έχω συγκεκριμένες φιλοδοξίες ως πορνοστάρ, το αντιμετωπίζω όπως όλες τις δουλειές που έχω κάνει στο παρελθόν. Πορεύομαι ανάλογα με τα δεδομένα και τις εξελίξεις. Δεν έχω σκοπό να το κάνω για πολλά χρόνια αν αυτό με ρωτάς, απ’ την άλλη δεν το αποκλείω σαν σενάριο αν δω ότι επαγγελματικά με συμφέρει.

– Συμμετέχεις ως διαγωνιζόμενος στα ελληνικά βραβεία πορνό που θα γίνουν για
πρώτη φορά στην χώρα μας. Τι θα έλεγες στους αναγνώστες μας για να σε
ψηφίσουν;

-Ότι αν με ψηφίσουν και κερδίσω σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχω θα σκεφτώ σοβαρά το να κάνω κάποιες επιθυμίες του κοινού αλλά και της εταιρείας πραγματικότητα για να μου αξίζει ο τίτλος και την επόμενη φορά. Και ο νοών…νοείτο.

– Αν κερδίσεις ένα βραβείο τι θα σημαίνει για σένα ;

-Η αλήθεια είναι πως όχι πολλά. Όπως προείπα αντιμετωπίζω το πορνό όπως κάθε άλλο επάγγελμα που ασκώ/ασκούσα που σημαίνει πως σ αυτή τη περίπτωση το πραγματικό βραβείο πέρα απ τη χρηματική αμοιβή είναι το να είναι ευχαριστημένοι οι εργοδότες μου – Η Ίννα κ ο Τεό – απ’ την απόδοση μου και απ΄τα κέρδη που τους αποφέρει η συνεργασία μας. Παρ’ όλα αυτά, αν κερδίσω κανένα κύπελο θα το βάλω μαζί με τα υπόλοιπα που έχω απ τον αθλητισμό να τα δείχνω στα παιδιά μου στο μέλλον χαχαχαχα.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Σάκης Δερματής γνωστού σαν Φίλιππος Αρβανίτης απο την Εταιρεία Ερωτικών Ταινιών Sugarbabes στο Scandalo

– Θα σε δούμε απο κοντά στο Erotic Art Festival ?

-Θα είμαι σίγουρα στο Erotic Art Festival. Δεν έχω ξαναπάει και φέτος είπα να κανω την αρχή.

Rafaela Bella: Αποκλειστική συνέντευξη στο Scandalo.gr

Ψηφοφορία για τα Greek Erotic Art Awards 2023

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήInterviewsΣάκης Δερμάτης - Αποκλειστική συνέντευξη στο Scandalo.gr
spot_img
spot_img