21.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Στάθης Σχιζάς εξηγεί γιατί έφυγε απο το Survivor

-

Δημοφιλή

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν έδωσε συνέντευξη τόσο καιρό.

Σήμερα, στην εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Στάθης Σχίζας εξήγησε τον λόγο που καθυστέρησε να εμφανιστεί στην εκπομπή και γιατί δεν πραγματοποίησε συνέντευξη μέσω Skype όπως συνήθως κάνουν οι αποχωρούντες από το Survivor All Star.

Στην αρχή, θέλοντας να δημιουργήσει ένα άνετο κλίμα, είπε χιουμοριστικά «Είπα να αργήσω λίγο να έρθω, για να ηρεμήσω, να μπω λίγο στην καθημερινότητα, να ξυριστώ, να κουρευτώ, να κάνω τα μπάνια μου, να έρθω κύριος»

«Έχουμε συμβόλαιο και όπως όλοι ξέρουμε έπρεπε να δώσω αυτή τη συνέντευξη μέσω skype. Θεωρούσα όμως εκείνη τη στιγμή, επειδή μόλις είχα ενημερωθεί για το τι είχε συμβεί στην Ελλάδα με τα Τέμπη ότι ήταν λίγο αστείο να βγω και να σχολιάσω απλά ένα παιχνίδι από σεβασμό προς τις οικογένειες και το ατύχημα που είχε συμβεί. Μετά ήρθα» εξήγησε.

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν μόνο το περιστατικό με την Ελευθερία Ελευθερίου που τον επηρέασε.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είπε η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή που είναι έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Όταν πηγαίναμε, λόγω και των συμβολαίων, ξέραμε ότι θα είναι ανθρωποφάγο και δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό. Πέρασε όμως σε ένα στάδιο που είχε γίνει απάνθρωπο. Προσπαθούσαν να σε χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη, να σε χτυπήσουν στην ψυχολογία, στην ηθική, την αξιοπρέπεια… Το σκηνικό με την Ελευθερία για εμένα ήταν το κερασάκι στην τούρτα… Προσωπικά προσπάθησαν να μη μπλεχτώ σε κόντρες γιατί δεν είχαν ασχοληθεί πολύ.

Στο τέλος είπαν για τη σύντροφό μου. Δε θα τσίμπαγα για τη σύντροφό μου; Θα λέγανε για το παιδί μου, για τη μάνα μου, τον πατέρα μου. Έβλεπα που θα πάει το παιχνίδι. Έφυγα γιατί έβλεπα πράγματα…. ‘Ηταν ένα σύμπλεγμα πραγμάτων που με έκανε να πάρω την απόφαση να φύγω…

Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι αλλά μέχρι ένα σημείο και αυτό… Πολλά πράγματα, τα περισσότερα, συμβαίνουν off camera» είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Στάθης Σχίζας

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήShowbizΟ Στάθης Σχιζάς εξηγεί γιατί έφυγε απο το Survivor
Aggelies Sex logo
Seeme Baby logo
spot_img