21.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωτεινή Πετρογιάννη: Παντρεύεται η παρουσιάστρια

-

Δημοφιλή

Το ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής

Με μία ευχάριστη είδηση ξεκίνησε το «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης (6/7). Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ρουμπή.

Όλα ξεκίνησαν από μία συζήτηση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της ομάδας του, στην οποία ο Τάσος Τεργιάκης επεσήμανε ότι δεν έχει χορέψει ποτέ, ούτε καν στον γάμο του και δεν θα το κάνει ούτε στην αυριανή τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν.

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και απευθύνθηκε στις γυναίκες της παρέας, ρωτώντας τις αν έχουν παντρευτεί.

«Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;», ρώτησε ο παρουσιαστής τη συνεργάτιδά του, με την ίδια να χαμογελά και να λέει: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα. Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήCelebrities NewsΦωτεινή Πετρογιάννη: Παντρεύεται η παρουσιάστρια
Seeme Baby logo
Aggelies Sex logo
spot_img