23.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρομερές αλλαγές για την Blac Chyna

-

Δημοφιλή

Το μοντέλο πήρε ριζικές αποφάσεις για αλλαγή..

Η Blac Chyna ανακοίνωσε πως επιδιώκει να αλλάξει πλήρως τον τρόπο ζωής της και να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα της. Με αυτόν τον στόχο, αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans και να δώσει μια νέα πνοή στη ζωή της. Επιπλέον, η 34χρονη ράπερ και μοντέλο αφαίρεσε τα fillers και τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της και αναζητά έναν νέο τρόπο έκφρασης του εαυτού της. Παράλληλα, συνεχίζει να φοράει το τατουάζ που έχει στον αριστερό γοφό της, το οποίο είχε «χτυπήσει» το 2021 και αποτελεί μέρος της προσωπικότητάς της.

Η γνωστή προσωπικότητα δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό της με τις αποφάσεις που παίρνει στη ζωή της. Σε μια νέα ανατροπή, η εν λόγω προσωπικότητα ανακοίνωσε ότι θέλει να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει στον αριστερό γοφό της το 2021. Επίσης, αποφάσισε να μοιραστεί τη διαδικασία αφαίρεσης με τους 21,8 εκατομμύρια followers της στο Instagram μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στο βίντεο, η δημοφιλής προσωπικότητα μοιράζεται τις σκέψεις της και εξηγεί τη διαδικασία της αφαίρεσης του τατουάζ. Η επίσκεψή της στο κέντρο αφαίρεσης τατουάζ ήταν ένα βήμα προς την κατεύθυνση που θέλει να πάρει στη ζωή της. Αφού αφαίρεσε τα fillers και τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της, η προσωπικότητα αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να επικεντρωθεί σε πιο υγιεινές συνήθειες. Η απόφαση της να αφαιρέσει το τατουάζ της είναι άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

«Απελευθερώνω όλη την αρνητική ενέργεια που με κρατάει πίσω. Πρέπει να βγει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν πρόκειται να έχω το σημάδι του θηρίου ή κάτι τέτοιο πάνω μου. Απλώς δεν θέλω πια τίποτα αρνητικό ή δαιμονικό στο σώμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στη DailyMail, η Άντζελα Γουάιτ, γνωστή και ως Blac Chyna, αποκάλυψε το παρελθόν της και την απόφασή της να αλλάξει τρόπο ζωής. Η 34χρονη ράπερ και μοντέλο αναφέρθηκε στο προηγούμενο «αμαρτωλό» βίο της και στην επίσκεψή της σε ένα κέντρο αφαίρεσης τατουάζ.

Όπως δήλωσε, δεν ασχολείται πλέον με το OnlyFans και έχει ξεπεράσει αυτήν τη φάση της ζωής της. Το θεωρεί ένα από εκείνα τα πράγματα που έπρεπε να κάνει εκείνη τη στιγμή, λόγω των συνθηκών στις οποίες βρισκόταν, αλλά πλέον έχει αλλάξει προσανατολισμό και δεν θεωρεί ότι είναι κάτι που ο Θεός θα ήθελε να κάνει. Σημείωσε επίσης ότι μετά τη βάφτισή της τον περασμένο Μάιο, δεν θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό τον τρόπο ζωής, καθώς το θεωρεί κάπως εξευτελιστικό.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου:

Chyna OnlyFans Άντζελα Γουάιτ Chyna OnlyFans Άντζελα Γουάιτ

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήLifestyleΤρομερές αλλαγές για την Blac Chyna
Seeme Baby logo
Aggelies Sex logo
spot_img