21.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο Ελληνίδων στο Telegram

-

Δημοφιλή

Εν αγνοία τους και χωρίς την συγκατάθεση τους....

Telegram Greek Nudes :

Αυτά είναι μόνο κάποια, από τα εκατοντάδες χιλιάδες φρικιαστικά και ντροπιαστικά μηνύματα που στέλνουν άνδρες μεταξύ τους στην ομάδα «Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας» στην εφαρμογή Telegram, αναφερόμενοι σε «παραγγελίες γυναικών», κυρίως νεαρής ηλικίας αλλά και έως 40 ετών. Στην συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχουν πάνω από 15.000 μέλη, τα οποία ανταλλάσσουν ή δημοσιεύουν πορνογραφικό υλικό γυναικών, χωρίς φυσικά την συναίνεσή τους. Τις στοχοποιούν, τις διαπομπεύουν και εκθέτουν δεκάδες ευαίσθητες προσωπικές τους στιγμές, δίνοντας ακόμη και τα στοιχεία τους.

Χιλιάδες γυναίκες, επώνυμες και μη, χωρίς να το γνωρίζουν και παρά την θέλησή τους, έχουν μετατραπεί σε ένα «προϊόν» ανταλλαγής του διαδικτύου, με αρρωστημένα μυαλά να αναζητούν προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο τους, ακόμη και επί πληρωμή. Ο τρόπος για να μπει κανείς στην ομάδα είναι σχετικά εύκολος, αρκεί μόνο να βρει τον σχετικό σύνδεσμο (σ.σ. link) που θα τον μεταφέρει απευθείας στο group. Από κει και πέρα, απλώς κάνει εγγραφή. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί 15.796 φωτογραφίες και 2.601 βίντεο, μόνο στην συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, υπάρχουν πάνω από 20 υπό-ομάδες για διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως και ομάδα για την Κύπρο, στις οποίες οι χρήστες δίνουν το ονοματεπώνυμο της κοπέλας που αναζητούν, όπως και το profile στα social media και στη συνέχεια περιμένουν κάποιον άλλον να ανταποκριθεί, ο οποίος θα διαθέτει και θα μοιράσει σε όλους το φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό, παραβιάζοντας κάθε έννοια των προσωπικών δεδομένων αυτών των γυναικών κι όχι μόνο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε διάφορες άλλες συνομιλίες μοιράζονται φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών, τις οποίες έχουν τραβήξει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, όπως και ανταλλάσσουν διάφορα stories γυναικών από το Instagram και το Tik Tok, με μοναδικό στόχο να βρουν περαιτέρω υλικό.

Πρόσβαση σε ιδιωτικές ομάδες αν στείλουν «ακυκλοφόρητο υλικό» γυναικών

Η φρίκη όμως δεν σταματά εδώ. Ο αριθμός των φωτογραφιών που διακινείται είναι σοκαριστικός. Όπως αναφέρεται σε “ανακοίνωση” που έγραψε στις 22 Φεβρουαρίου, ένας από τους admin της ομάδας, υπάρχουν επιπλέον “ιδιωτικές ομάδες” για 13 πόλεις σε όλη την Ελλάδα ενώ επισημαίνει πως σύντομα θα ανοίξουν κι άλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, οι ιδιωτικές ομάδες χωρίζονται σε τρία επίπεδα και σε αυτές υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο αμέτρητων γυναικών ονομαστικά.

Για το επίπεδο 1 οι ενδιαφερόμενοι είναι υποχρεωμένοι να κοινοποιήσουν την ομάδα 10 φορές, στις εφαρμογές Discord, Reddit και Telegram. Βασική προϋπόθεση, όπως αναφέρεται, είναι να έχει γίνει σε διαφορετικές ομάδες. Στη συνέχεια, πρέπει να στείλουν screenshot στους admin, ότι ολοκλήρωσαν τις κοινοποιήσεις προκειμένου να γίνουν μέλη της ιδιωτικής ομάδας.

Στο επίπεδο 2, σύμφωνα με τους διαχειριστές, μπαίνουν μόνο «σοβαρά άτομα», τα οποία διαθέτουν ακυκλοφόρητο υλικό γυναικών-θυμάτων, και τα ίδια ενδιαφέρονται για μια ομαδική με οργανωμένο ονομαστικό υλικό. Για να καταφέρουν να μπουν, πρέπει να στείλουν το δικό τους πορνογραφικό υλικό που έχουν από γυναίκες. «Στην prive μας έχουμε μεγάλα άλμπουμ από κοπέλες που δεν υπάρχουν αλλού, για αυτό και είναι τόσο απαιτητικό να μπει κάποιος. Το 95% τρώει άκυρο γιατί στέλνουν υλικό που έχουν βρει από άλλο. Εμείς θέλουμε άτομα στην ομάδα με δικό τους υλικό!».

Τέλος, ελάχιστοι έχουν πρόσβαση στο επίπεδο 3, καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να μπεις. Όπως λένε οι διαχειριστές, «αν αξίζει το υλικό του, θα βρεθεί στην ιδιωτική ομάδα με μυστικό τρόπο».

Κάποιοι από τους  έξτρα «όρους» προκειμένου να αποκτήσει κάποιος το «εισιτήριο» στις ιδιωτικές ομάδες, είναι να διαθέτει ακυκλοφόρητο πορνογραφικό υλικό μόνο Ελληνίδων και όπως γράφεται χαρακτηριστικά «να διακρίνεται ποια κοπέλα είναι». Παράλληλα, οι διαχειριστές ζητούν να μην είναι πάνω από 40 ετών όπως και screenshot από facebook και instagram.

«Φακελωμένες» πάνω από 350 γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Στόχος των διαχειριστών αλλά και των χιλιάδων μελών είναι να δημιουργηθούν όσες περισσότερες ιδιωτικές ομάδες είναι εφικτό, αποτελούμενες από αμέτρητες «φακελωμένες» γυναίκες-θύματα. «Τι μπορείτε να βρείτε μέσα σε αυτές τις ιδιωτικές ομάδες; Μπορείτε να βρείτε μαζεμένο και οργανωμένο υλικό από την περιοχή σας, σε μια κλειστή ομάδα για λίγα και εκλεκτά άτομα». Παράλληλα, σε άλλο μήνυμα από τον ίδιο admin, αναφέρεται πως στην ιδιωτική ομάδα για την Θεσσαλονίκη, υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από 350+ κοπέλες ονομαστικά.

«Κάντε αυτά που σας λέει ο admin και μπείτε σε μια prive που θα ζήλευαν όλες οι άλλες (και τη ζηλεύουν!). Όποιος ψάχνει για άπειρο υλικό, με οργάνωση σωστή, με εχεμύθεια και με άπειρη δουλειά από πολλούς παράγοντες, είναι η ιδιωτική ομάδα. Ό,τι γίνεται, γίνεται υπό άκρα μυστικότητα και ασφάλεια. Όπως βρήκα εγώ από γνωστές μου υλικό, είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε και εσείς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει ανεπίσημες καταγγελίες τηλεφωνικά αλλά και μέσω email στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από γυναίκες που αντιλήφθηκαν πως διακινούνται προσωπικές τους φωτογραφίες και βίντεο μέσω της συγκεκριμένης ομάδας. Επίσης, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, γυναίκες-θύματα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των social media, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί σε σχετικές καταγγελίες.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήAdult Life GuideΧιλιάδες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο Ελληνίδων στο Telegram
spot_img
spot_img