16.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Μπερλουσκόνι: Τι ήταν διαβόητα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα του Καβαλιέρε

-

Δημοφιλή

Όργια και εξωτικές χορεύτριες

Στην ιστορία έχουν γραφτεί τα ακόλαστα σουαρέ του Μπερλουσκόνι στην ιδιωτική του βίλα με τα στριπτίζ και τα «φιλοδωρήματα» που έδινε για να κάνουν σεξ μαζί του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έζησε μια έντονη και εκκεντρική ζωή που είχε σαν αποτέλεσμα να θολώσει αμαυρώσει την πολιτική του καριέρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης ήταν ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της χώρας, ωστόσο η… βασιλεία του στιγματίστηκε από πολλά σκάνδαλα.

Ο Καβαλιέρε ήταν επίσης γνωστός για τα διαβόητα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» που είχαν σκοπό το σεξ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, η φήμη του Σίλβιο ως οξυδερκούς επιχειρηματία συναγωνιζόταν τη φήμη του άσεμνου playboy.

Ειδήσεις για άσεμνη συμπεριφορά, σεξουαλικά πάρτι και σεξ με ανήλικες ιερόδουλες έγιναν σύντομα πρωτοσέλιδα στα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο. Πρώην καλεσμένοι και γνωστοί του Σίλβιο ισχυρίστηκαν στο παρελθόν ότι είχαν γίνει μάρτυρες άγριων βραδιών γεμάτων με όργια, στρίπερ και χορούς με στύλο.

Τα πάρτι αυτά φέρονται να γινόντουσαν στην ιδιωτική του βίλα στο Arcore, κοντά στο Μιλάνο της Ιταλίας και σύμφωνα με το National World, ο όρος «Bunga Bunga» επινοήθηκε λόγω μιας περίεργης τελετουργίας που λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια αυτών των πάρτι.

Ορισμένες αναφορές υποδηλώνουν ότι γυναίκες έκαναν ερωτικούς χορούς και σεξουαλικές πράξεις στον Σίλβιο και τους καλεσμένους του.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήAdult Life GuideΜπερλουσκόνι: Τι ήταν διαβόητα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα του Καβαλιέρε
Aggelies Sex logo
Seeme Baby logo
spot_img