Χριστιάννα Κατσιέρη: Η φοιτήτρια από τον Πειραιά που κάνει άνω-κάτω το My Style Rocks

0
252
Χριστιάννα Κατσιέρη My Style Rocks

Τι χρειάζεται ένα προφίλ στο Instagram ώστε να αυξήσει ραγδαία τους followers του; Μα φυσικά αναγνωρισιμότητα. Πού θα βρει αυτό το κοινό; Μα φυσικά σε reality. Το My Style Rocks είναι μία εκπομπή που έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύσει τις μετοχές κάθε wannabe influencer. Το έκανε η Τούνη και δικαιώθηκε. Γιατί να μην τα καταφέρει και κάποια άλλη κοπέλα; Αυτό ίσως είχε στο μυαλό της η Χριστιάννα Κατσιέρη. Η 19χρονη φοιτήτρια και μοντέλο που κάνει πασαρέλα στο My Style Rocks. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι ιδιαίτερα δυναμική, ανταγωνιστική και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Εξάλλου δεν χρειάζεται μόνο να ντύνεσαι όμορφα για να κάνεις τη διαφορά.

Η Χριστιάννα έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι 19 ετών και σπουδάζει στην Κύπρο στη σχολή Αισθητικής και Δερματοτολογίας. Θεωρεί ότι είναι αρκετά ώριμη για να υποστηρίξει τη γνώμη της και αν και είναι μικρή και δεν έχει πολλή εμπειρία, είναι έτοιμη να κρίνει τις συμπαίκτριές της. Έχει άποψη και δε φοβάται να πει ό,τι σκέφτεται και παρά την κριτική που είναι ανοιχτή να δεχθεί, δεν τη νοιάζει η γνώμη των άλλων.

Έχει πολλές διακρίσεις στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS GS Hellas του 2022, και πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο MISS Earth. Μάλιστα το 2021 είχε πάει στις audition του GNTM αλλά δεν κατάφερε να πείσει κάποιον.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram