21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Seeme Baby logo
Adult Forum logo
Aggelies Sex logo

Άννα Μαρία Μάρκοβιτς : Η πιο σέξι παίχτρια ποδοσφαίρου στο κόσμο

-

Δημοφιλή

Θα μπορούσε να κάνει καριέρα και ώς μοντέλο

Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς, η οποία γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στο όμορφο Σπλιτ της Κροατίας, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στα 14 της χρόνια και αποφάσισε να ακολουθήσει μια καριέρα στον αθλητισμό, με το όνειρο να αγωνιστεί στην Αγγλία ή στην Ισπανία.

Παρά το γεγονός ότι η Μάρκοβιτς κατέχει τη θέση της επιθετικού, ξεχωρίζει επίσης για την εξωτερική της εμφάνιση. Με κάθε της εμφάνιση εντός και εκτός γηπέδου, η Μάρκοβιτς καταφέρνει να “σκοράρει” και πολλά μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη την αναφέρουν ως την πιο “σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου”.

Οι ακόλουθοι της στο Instagram συνεχώς αυξάνονται και έχει ξεπεράσει τους 620.000 ακόλουθους. Επιπλέον, η Μάρκοβιτς είναι ένα βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Κροατίας και αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς της Ζυρίχης σε συλλογικό επίπεδο.

Σε μια συνέντευξη της όμως στο περιοδικό «20min», είπε ότι θέλει να απαλλαγεί από τον τίτλο της πιο σέξι ποδοσφαιρίστριας.

«Μου άρεσαν τα άρθρα που με αποκαλούσαν την πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια ή μία από τις πιο όμορφες και χαίρομαι που θεωρούν ότι είμαι όμορφη. Ωστόσο, δεν μου άρεσαν τα άρθρα που με αποκαλούσαν την πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια. Πολλοί άνθρωποι μου έγραψαν παριστάνοντας τους μάνατζερ, και γνωρίζω ακριβώς τι θέλουν από εμένα.

Δεν με έχουν ποτέ δει να παίζω ποδόσφαιρο και κοιτούν μόνο την εξωτερική μου εμφάνιση, που είναι πολύ άδικο. Πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν περισσότερα εκ των προτέρων και να δουν τι μπορώ να κάνω από την πλευρά του ποδοσφαίρου», δήλωσε η 22χρονη.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήHot NewsΆννα Μαρία Μάρκοβιτς : Η πιο σέξι παίχτρια ποδοσφαίρου στο κόσμο
spot_img