21.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σπάει την σιωπή της

-

Δημοφιλή

Δείτε τι είπε το μοντέλο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κράτησε σιγή ιχθύος τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποχώρηση του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα, από το Survivor.

Αποφάσισε να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μην κάνει κανένα σχόλιο, ούτε στο προφίλ της, ούτε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο σύντροφός της αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα, ενώ κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους φούντωσαν αμέσως και οι δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά.

Το πρωί της Κυριακής (12/3), το μοντέλο ανέβασε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και διέψευσε τις φήμες που είχαν ακουστεί, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της στην Τήνο.

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον που δέχτηκε, αλλά και την ανάγκη της να αποσυνδεθεί προσωρινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ζήσει τις αληθινές στιγμές της ζωής της, στο πλευρό ανθρώπων που της είναι αγαπητοί και της χρειάζονται.

Τέλος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της σε όλες τις οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές πένθους, δεδομένου ότι η χώρα μας περνάει μια δύσκολη περίοδο.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήShowbizΗ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σπάει την σιωπή της
Seeme Baby logo
Aggelies Sex logo
spot_img