18.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Αυτά ψάχνει σε έναν άντρα

-

Δημοφιλή

Τι την «ανάβει» περισσότερο

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει τον τρόπο να στρέφει την προσοχή του κόσμου πάνω της είτε το κάνει άθελά της είτε ηθελημένα.

Αυτή τη φορά η 42χρονη τηλεπερσόνα προχώρησε σε «καυτές» αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις της στους άντρες. Συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Τhe Kardashians», έκανε βόλτα στο Μιλάνο με τις φίλες της Tracy Romulus, Natalie Halcro και Olivia Pierson, όταν εξομολογήθηκε ότι τα μοντέλα που συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana, «απλώς δεν κάνουν τσεκ σε πολλά από τα κουτιά της λίστας της».

Μεταξύ άλλων, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε ότι θέλει να την προστατεύει, να έχει καλή υγιεινή και να είναι υποστηριστικός. Ωστόσο, το κριτήριο, που προκάλεσε έκπληξη στους χιλιάδες θαυμαστές της, ήταν αυτό για… τα καλά δόντια.

«Νούμερο ένα, να με προστατεύει. νούμερο δύο, να παλεύει για μένα, νούμερο τρία, καλή υγιεινή, εννοώ ότι είναι δεδομένο, νομίζω ότι πρέπει απλώς να το αφαιρέσω. Νούμερο τέσσερα, ηρεμία, νούμερο πέντε, να μην έχει προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά, έξι, υπομονετικός, επτά, υποστηρικτικός, πραγματικά χαρούμενος για μένα, επιτυχημένος, καλά δόντια…», είπε η τηλεπερσόνα.

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήShowbizΚιμ Καρντάσιαν: Αυτά ψάχνει σε έναν άντρα
spot_img
spot_img