16.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Αυτές είναι οι νικήτριες στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Παγκόσμιος Τουρισμός

-

Δημοφιλή

Τι θέση πήρε η χώρα μας

Ιδανική οικοδέσποινα για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε η χώρα μας καθώς φιλοξένησε τον 27ο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Παγκόσμιος Τουρισμός.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή βράδυ στο Pieros στο Koλωνάκι (ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Ζάππειο, αλλά άλλαξε λόγω καιρικών συνθηκών).

Το  Παγκόσμιο  τουριστικό και  πολιτιστικό  γεγονός – θεσμός  για  την  Ελλάδα διεξήχθη για 27η συνεχή χρονιά,  που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

20 αποστολές από ολόκληρο τον πλανήτη  επισκέφθηκαν  την όμορφη χώρα μας κάνοντας πασαρέλα και fashion show σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα όπως την Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Ελευσίνα, Λουτράκι και κατέληξαν στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό.  Χιλιάδες  εικόνες, εκατομμύρια likes και  impressions  ταξίδεψαν  από τις  υποψήφιεs  σε Instagram και facebook  σε όλο τον πλανήτη προβάλλοντας  την φιλοξενία και τα  πανέμορφα  τοπία  της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Για να πάμε όμως στο ρεζουμέ του διαγωνισμού ομορφιάς οι κοπέλες που διακρίθηκαν ήταν οι εξής: Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Miss Βενεζουέλα,  Roziel Borgess. 1η αναπληρωματική η Miss Puerto Rico, Michelle Oneil , 2η Αναπληρωματική  η  Miss Βραζιλία Dallis Costa και 3η Αναπληρωματική  η Miss Ρουμανία  Miruna Doldor και Miss Photogenic η Ελληνίδα Λουΐζα Οριανού.

Μάλιστα μια ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό οι νικήτριες Miss Bενεζουέλα και Miss Βραζιλία είχαν μιλήσει στην espresso για την εμπειρία τους στον διαγωνισμό. Χαρακτηριστικά η νικήτρια του διαγωνισμού Roziel από την Βενεζουέλα είχε αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω διότι συνάντησα κορίτσια από πολλές χώρες και διαφορετικές κουλτούρες. Μου αρέσει που συμμετέχω στον διαγωνισμό χωρίς να με νοιάζει εάν θα βγω πρώτη ή όχι.», ενώ η 2η Αναπληρωματική  η  Miss Βραζιλία Dallis είχε δηλώσει: «Είμαι εδώ για να απολαύσω τον διαγωνισμό και όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν έχουν πολύ θετική ενέργεια και δεν υπάρχει το στοιχείο του ανταγωνισμού. Χαίρομαι που συμμετέχω και ζω αυτές τις μοναδικές στιγμές στην Ελλάδα.».

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση  είχε ανατεθεί  για  27η συνεχή χρονιά στον πολύπειρο και δραστήριο Πρόεδρο του Σωματείου  Μοντέλων  Γιώργο Κουτούλια.

διαγωνισμό ομορφιάς, Miss Παγκόσμιος ΤουρισμόςDallis CostaAdult Life GuideDallis Costa

Για να τα διαβάζεις πριν καν προλάβουν να μας αντιγράψουν.

ακολούθησε μας στα social media και κέρδισε δώρα!

Seeme.baby, Facebook, Instagram

ΑρχικήAdult Life GuideΑυτές είναι οι νικήτριες στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Παγκόσμιος Τουρισμός
Aggelies Sex logo
Seeme Baby logo
spot_img